Онук легендарної радянської і російської співачки Алли Пугачової відпочив у Нью-Йорку. Відомо, що Микита Пресняков разом з дружиною Оленою Красновою прогулявся нічним містом і відвідав елітний бар.

Так, в Stories свого Instagram онук Примадонни виклав кілька відео з відпустки. Микита показав своїм шанувальникам популярну в районі Бруклін скейтерську точку, а також клуб, в якому він колись працював барменом.

Пізніше разом з дружиною онук Пугачової відвідав шинок, де насолодився відмінною музикою. Судячи з записів у мікроблозі, молоді люди відтягнулися по повній. Зазначимо, що Краснова також радує підписників знімками з Штатів. Модель розповіла, що дуже любить бувати в Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Я готова повертатися сюди знову і знову, а можливо, залишитися назавжди… У всьому абсолютно "наше" місто. Останній раз ми були в Нью-Йорку три роки тому… Все так змінилося! Стільки всього цікавого побудували! Програма у нас більш ніж насичена, головне – все встигнути!" – написала дружина Микити Преснякова.

Варто нагадати, що в ефірі російських ЗМІ пройшов випуск ток-шоу "Сьогодні ввечері", яке було присвячене 70-річчю Валерія Леонтьєва. Його привітало безліч людей, а Алла Пугачова й зовсім вручила подарунок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна співачка, Примадонна Алла Пугачова, навіть у своєму похилому віці залишається об'єктом пильної уваги громадськості. Про неї говорять - і їй цього достатньо. Фанати, модні критики і журналісти обговорюють і особисте життя, і нові образи Алли Борисівни, якими та звикла дивувати публіку.

Нагадаємо, це заходить занадто далеко: Шепелєв остаточно відрізав сина від оточуючих.

Як повідомляв Знай.uа Галкін зробив сенсаційну заяву про Пугачовову: це був Муслім Магомаєв.

Знай.uа писав, Лобода похвалилася черговою російською нагородою: ніби обличчя на потилиці.