Скандальний російський співак і шоумен Микита Джигурда дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставив спільні кадри з екстравагантною письменницею Оленою Леніною, на яких парочка відправилася в лазню і навіть занурювалася в крижану купіль. Так, знімки сильно розсмішили фанатів, адже ще нещодавно артист ні на крок не відходив від не менш скандальної балерини Анастасії Волочкової, яка просто обожнює банні процедури, особливо паритися голяка, заодно балуючи себе алкоголем або кальяном.

"Баня - дело божие,
душа горит от веничка,
и станем мы пригожие
от пяток и до темечка.😜", - склав віршик Джигурда. Фолловери взялися коментувати: "А де алкашку загубили 😂", "Ні,ну минула богиня Волочкова була колоритніше😏 Ця ні в яке порівняння!! Якась не справжня,ось хто так париться !? Відразу видно без душі підійшла до процесу. В халаті ,в окулярах. Напевно ще й труси на ній🙈", "Волочиха останнє волосся на собі дере,а Анісімова бухає з горя", "А в цей момент, десь у сауні, ридає одна балерина", "Волочкова лікті кусає напевно, бухає сидить...🤣🤣".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.