Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим виступом на музичній премії "Bravo", повернувшись після шоу-турів в США і Канаді. Так, артистка виставила коротенький ролик з підготовкою до концерту , позуючи в облягаючому блискучому платті і яскравих золотих ботфортах.

"👱‍♀️🔫", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери ж раозділилися на два табори. Одні розкритикували артистку: "Раніше подобалася, а зараз ніііі. Смаку взагалі немає, завжди блищить", "Срібло з золотом?....дивно", "Я вже дивлюся на нашій сцені стільки "мадонн"!😮😮😮", "Занадто награно) відштовхує.".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Були і ті, хто залишився в захваті від Світлани: "Шикарна)", "сексі😍💕🔥✅", "Який шикарний наряд😍", "Якась нереальна дівчина ви, Світлано, космічно красива!!!❤️❤️❤️", "Просто вогонь🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.