Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним портретним знімком, кардинально змінивши імідж. Так, артистка перетворилася з шатенки в яскраву руденьку і заговорила про те, як бути щасливим і що саме залежить від сили духу.

"загалом, все залежить від сили духу. Коли «складно», я завжди згадую своє минуле, адже було ж складніше і все нормально, вистояла. Коли «незрозуміло», я терміново починаю робити те, що ніколи не робила. Це як шокова терапія. Тобі потрібно почути від свого мозку фразу - Щооо? Ти в своєму розумі ? Йду на виставку ігуан 🐊 Коли «не ясно», я просто читаю. Повірте, на всі наші питання є відповіді. Їх легко можна знайти в найближчому книжковому. Коли мене накриває хвилею любові і я розумію, що в іншої людини штилечок, я вмикаю Франсуа Трюффо і розумію, що нормально, буває й гірше. Коли Трюффо не допомагає, завжди є Вуді )) І, до речі, про хвилі. Останнім часом мені близька названа мною «теорія серфінгу» і хвилі успішності і щастя. Зараз грубо розповім і якщо сподобається, заглибимося потім на моїй другій сторінці @annaupgraded ✌🏻
Отже , ось сталося в твоєму житті щось класне і ти перебуваєш у стані щастя. Запам'ятай цей момент. Уяви, що ти на хвилі. На гребені 🏄🏽‍♀️ Чітко запам'ятай цей стан і як тільки розумієш, що тебе тягне вниз, то повертайся туди. За вуха себе тягни. Тільки до щастя прилипає щастя. Безумовно, бувають спади і падіння, але вони для того, щоб піднятися і знову почати. Так що, я завжди уявляю мою Мону, яка в 6 років вже розсікає по хвилях( на жаль, не можу показати 😢) Або симпатичного Серфера 😝 Як мені вчора сказав одна моя люда людина: «Ми народжені , щоб бути щасливими!» - це важливо запам'ятати і завчити!", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "Богиня з відтінком світанку...🔥🔥🔥", "Анна шикарна жінка 🔥🔥🔥🌹🌹🌹😍😍😍😍", "Руде волосся-супер", "🔥🔥🔥розкішна", "Дуже цей колір личить😻😻😻".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.