Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже ніжним фото, на якому їй роблять макіяж. Так, артистка позувала у світлій розстебнутій толстовці, ледь прикривши груди і прорекламувала популярний бренд декоративної косметики Мaybelline, обличчям якого є не перший рік.

"Чекайте скоро багато крутих новинок від @maybelline !!!, - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Які очі 😻 Яка зачіска 😻 Які губки😻 Яка ідеальна дівчина😻😻😻😻", "Погляд🔥🔥🔥😍😍💋💋", "Надь, ти ідеальна😍", "Цей погляд мене вбив наповал😍🔥", "Надя, богиня 😍", "Як же це круто 😻😻 Так підходить мейк і зачіска 😻😻😻 Каайф 😻 ".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.