Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram розкішними фото. Знаменитість виставила дуже відверте ранкове селфі, похвалившись ідеальною шкірою без макіяжу. Так, дівчина позувала у власній спальні, примірявши коротенький топ з глибоким декольте і засвітивши масивні груди, а ніжний образ доповнила яскравими золотими прикрасами у вигляді сережок і браслетів.

"Шкіра✨", - лаконічно підписала Дженнер. За 9 годин кадр набрав цілих 3,6 млн. лайків, а фолловери залишилися в захваті. Шанувальники почали відзначати, що молода матуся не тільки знаходиться в ідеальній формі, але і виглядає дуже мило після позбавлення від маси філерів на обличчі. Також багато хто похвалили Кайлі за те, що вона пропагує натуральність, в той час як її старша сестра Кім сильно фотошопить обличчя і вкрай рідко виставляє фото без тонни кометики.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.