Незабаром фанатів "Гри престолів" обрадує компанія HBO фінальним епізодом популярної саги. І через масовий галас в мережі поповзло безліч чуток, такі як — загибель героїв і хто стане господарем Залізного трону. Шанувальники саги давно вигадують теорії і не знають, чим все може закінчитися.

Про це стало відомо завдяки трейлеру фінального сезону на YouTube і величезній кількості коментарів під ним.

Гра Престолів
Гра Престолів

Тіріон загине? Дейенеріс перетвориться на дракона чи її буде принесено в жертву? У Вестеросі зародиться демократія? Чи, може, життям Семи Королівств управляє Бран Старк? Невідомо, але є багато теорій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Попереду на нас чекає восьмий і останній сезон серіалу "Гра престолів", а разом з ним – шокуюча загибель героїв і неймовірні чутки. Фанати цього мегапроекту каналу HBO роками сперечалися, хто ж врешті-решт займе Залізний трон. Враховуючи, що розвиток сюжету телесеріалу випередило розповідь автора книг Джорджа Мартіна ще кілька років тому, підказок дуже мало.

кадр з фільму "Гра престолів"
кадр з фільму "Гра престолів"

Ось що нам поки відомо: у восьмому і останньому сезоні буде тільки шість повнометражних серій, замість звичних десятичасовых епізодів. Серії засновано на матеріалі, який Мартін встиг підготувати для майбутніх книг про Престоли – "Вітри зими" та "Мрії про весну", і написані постійними членами команди проекту, Ді Бі Уайссом, Девідом Бениоффом, Дейвом Хіллом і Брайаном Когманом.

Також у нас з'явилися деякі слабкі відгомони інформації про сюжет: Уайсс і Беніофф заявили, що на початку восьмого сезону Дейенеріс з армією приїжджає в Вінтерфелл, а Санса незадоволена тим, що Джон Сноу преклонив коліна перед Матір'ю Драконів.

У головній сутичці останнього епізоду, яка відбудеться в Вінтерфеллі, нарешті зійдуться армія Мерців, окремі герої і цілі угруповання.

"Буде жорстко", – розповів Пітер Дінклейдж, виконавець ролі Тіріона Ланністера, тижневику Entertainment Weekly. – "Битва бастардо" порівняно з цим здасться просто парком розваг".

Нагадаємо, творці "Ігри престолів" приготували крутий сюрприз фанатам "Зоряних воєн".

Як повідомляв Знай.uа творці "Гри престолів" порадували шанувальників по всьому світу: залізний трон шукайте в Запоріжжі.

Знай.uа писав, у мережу злили першу серію довгоочікуваного сезону Гри Престолів: обережно, спойлери.