Виконавиця однієї з головних ролей нового сезону популярного молодіжного серіалу "Школа" Оля Шевченко в черговий здивувала шанувальників. Дівчина не лише талановита акторка, а ще й співачка. Зірка з творчим псевдонімом Olya Shelby випустила новий кліп "Чуєш". А також розповіла про роман з колегою.

Режисером нового кліпу виступила Олена Данилюк - відомий серед блогерів фотограф. Саме її ідеєю було зняти кліп на Київському морі, - пише "Факти".

"Знімали без перервb. Було по-лютневому холодно, з моря дув сильний вітер, зрідка бігали грітися, на кілька хвилин кутали пледами і куртками а потім знову в кадр. Що ж, краса вимагає жертв! Актриса повинна бути готова до будь-яких екстремальних ситуацій, так що мені не звикати я в свого часу знімалася з температурою 39, плавала в море, коли вода була +10 від і відпрацьовувала 30-годинний зйомку" - розповіла Оля Шевченко.

Роль коханого артистки зіграв її колега по серіалу "Школа" Саша Петренко. Хоча за сюжетом у молодих людей немає роману, навпаки навіть виникали конфлікти.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Коли ми шукали головного героя для кліпу, основною вимогою для нього була красива щира усмішка. Я відразу згадала Сашу. І, до речі, шанувальники серіалу вважають нас гарною парою" - зізналася Оля.

Пісню "Чуєш" вона присвятила своєму реальному коханому, ім'я якого вона не розкриває.

" Я теж публічна людина. Постійно в гастролях і роз'їздах. Ми знаходимося в сотнях кілометрах один від друга. Скоро я їду в фан-тур зі "Школою" на цілий місяць — і, до речі, я буду виконувати там і цю пісню теж", - сказала Оля.

За словами зірки, це все є дуже великим випробуванням для неї з коханим. Але вона вірить, що все це лише загартує їх почуття.

"Я дуже ціную все, що робить мій Чоловік для мене, його турботу. Було багато показових моментів", - зізналася Оля.

Нагадаємо, зірки популярного молодіжного серіалу "Школа" розповіли подробиці про фінал стрічки та реакцію фанатів.

Як повідомляв портал Знай.ua, шанувальників перелякало обліччя зірки "Інтернів".

Також Знай.ua писав про те, що українська зірка Даша Астаф'єва показала все та навіть більше.

Дивіться: Вибори в Україні та скандал в шоу-бізі