Український телеведучий і автор програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров продовжує подорож по Бразилії.

Український журналіст і справжній авантюрист Дмитро Комаров вже довгий час перебуває в Бразилії. В рамках своєї програми телеведучий вже показав глядачам безліч невідомих фактів про життя в цій прекрасній, але небезпечної країні.

А в новому епізоді шоу глядачі побачать, як в Бразилії проходить конкурс краси в колонії суворого режиму для жінок.

Так, у середу, 27 березня, на телеканалі 1 + 1 покажуть новий випуск програми "Світ навиворіт". У ньому Дмитро Комарова показав незвичний для нас конкурс, який щорічно проводиться в бразильській жіночій колонії суворого режиму.

Такий захід не лише нагадує ув'язненим про те, що і за колючим дротом вони залишаються жінками, але і дарує надію на швидке звільнення.

На конкурсі жінкам, які беруть участь, дарують необхідні в побуті предмети для підтримки краси - вентилятори, фени, стайлери для волосся. Але головним подарунком для кожної ув'язненої є зустріч з рідними і близькими, яких організатори запрошують на захід. З огляду на те, що правила колонії забороняють бачитися і говорити по телефону з рідними, для жінок - це справжній подарунок.

У новому випуску "Світ навиворіт" крім конкурсу краси для ув'язнених, Дмитро Комаров покаже також чоловіка з величезними м'язами, який по суті є місцевою "визначною пам'яткою". Дмитро розповість про важку долю Валдіра, який коле в м'язи мінеральну олію.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров не на жарт перелякав своїх прихильників.

У мережі з'явилося коротке відео, зняте у Бразилії. На кадрах видно, що в той момент, як Дмитро йде вулицею і щось розповідає на камеру, різко позаду нього з'являються невідомі і починають стріляти в Комарова. На цьому небезпечному моменті відео обривається.

Після того, як в Мережу потрапив цей ролик, Комаров вийшов на зв'язок та повідомив подробиці свого "поранення" в Бразилії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Комаров показав телеглядачам Бразилію - у останньому з випусків популярного проекту "Світ навиворіт".

Також Знай.ua писав, Дмитро Комаров розповів про поїздку в Амазонію і про жахливі моменти під час подорожі.