Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу веселе відео, на якому з'явилася в компанії російського телеведучого і гумориста Івана Урганта. Як виявилося, Лобода прийшла на шоу "Вечірній Ургант", яке виходить на пропагандистському каналі Росії. У ролику, який опублікувала співачка, вона стоїть за лаштунками телешоу разом з Ургантом, і він висміює її з-за того, що вона нібито прийшла без штанів. Треба сказати, що неозброєним поглядом може і справді здатися, що штанів на ній немає. Однак, щоб довести зворотне, Світлана Лобода відкриває перед Ургантом свій піджак-оверсайз і показує, що вона в шортах.

У підписі до фотографії Світлана Лобода жартівливо написала: "Це шорти, Ваня. Сьогодні 23.20 @vecherniy_urgant". Це вона так анонсувала випуск "Вечірнього Урганта" зі своєю участю. Треба сказати, що шанувальники зірки по-різному відреагували на її публікацію. Одним відео сподобалося, і вони знайшли його дуже кумедним, а от українські фоловери не підтримують Світлану в її ходінні по російських телеканалах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ваня, це шорти, зовсім від життя відстав", "Шикарний випуск! Спасибі", "Ти дуже гарна, Лобода", "Світ як смішно", "Лобода крута", "Кожен випуск з вами – суцільний позитив", "Красива", "О боги, ось це сюрприз! Найщасливіша п'ятниця місяця, як мінімум", "Просто нереальна", "Обожнюю вас двох!", "Іван, як завжди, приколюється, прикольно на гуморі", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.