Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана похвалилася фанатам, що сходила на ефір до російського коміка в програму "Вечірній Ургант", яке виходить на путінському телеканалі. Раніше Лобода вже викладала фото і відео з Іваном Ургантом, а тепер питає, чи дивилися підписники шоу з її участю. Для цього артистка записала секундне відео, в якому як би цілує своїх фоловерів.

На цьому відео Світлана Лобода з'явилася в незвичайному, але дуже епатажному вбранні. На ній чорна шкіряна куртка-косуха з металевим декором у вигляді заклепок. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж і темні окуляри на ланцюжку. При цьому на руках, якими Світлана тримає телефон і знімає себе в дзеркало, багато величезних масивних перснів. А губи, якими вона як би цілує всіх, яскраво нафарбовані червоною помадою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У підписі до відео Світлана Лобода написала: "ургант дивилися?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників, фанати буквально завалили Світлану коментарями. Одні пишуть їй компліменти і питання, а інші запевняють, що подивилися або ще подивляться новий випуск шоу з її участю. "У вас тур, а хто займається дітьми на шоу Голос? Все постановка!", "Справжня суперзірка – Світлана Лобода", "Ваші поцілунки – любов", "Так, дивився! Це було нереально круто", "Ви прекрасна", - пишуть у коментарях до відео Лободи.

Нагадаємо, Світлана Лобода зробила приємно відомому путінському блазню.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.