Скандального актора і телеведучого Бориса Корчевникова довелося "реанімувати" просто в студії. На щастя, не по-справжньому. Під час передачі "Доля людини", куди в якості гостя прийшов актор з картин "Марш Турецького" та "Слуга Государів", ведучий зобразив серцевий напад, а актор робив вигляд, що реанімував його за допомогою дефібрилятора.

Дмитро Міллер заслужив всенародну любов в ролі хірурга Петра Пастухова в серіалі "Склифософский". Він розповів, що легко і природно вжився в роль доктора, а Корчевников запропонував йому це довести. І почалася невелика сценка, де Корчевников був вмираючим, а Міллер - реаніматологом.

Для більшої переконливості Корчевников завалився на підлогу. "У мене серце стало, так?" - уточнив задоволений шоумен. Артист відповів ствердно, взяв у руки два електроди дефібрилятора, які, за словами Дмитра, необхідно намазати струмопровідним гелем, щільно притиснути до грудної клітки і натиснути на кнопку.

Коли Міллер підніс апарат до тіла Корчевникова, той сіпнувся, зобразивши конвульсії від удару струмом. "Я реально злякався, що ви струмом мене шибанете. Я б ще від лоскоту помер, якби це на голе тіло", - ледве стримуючи сміх повідомив Борис.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А ось хто з шоу-бізнесу насправді стояв на межі життя і смерті - так це дочка скандального поп-короля Майкла Джексона, Періс. Не так давно портал Знай.ua писав, що дівчина, яка поки що навіть не досягла повноліття за американськими мірками, опинилася в лікарні після спроби розкрити вени. У всякому разі, у цьому її звинуватили західні ЗМІ, в той час, як сама Періс і її друзі заперечують страшне, стверджуючи, що це нещасний випадок.

Біда прийшла в родину співачки Анастасії Приходько. Артистка поховала улюблену бабусю. "Вона більше мені не подзвонить..."

Також ми писали про карму Началової: у Росії масово вмирають "Останні герої".