Максим Галкін дуже часто тішить шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram. Але в цей раз він порадував всіх ще трішечки більше, так як показав те, що очевидно і не думав демонструвати.

Російський 42-річний артист виклав ранкове сторіз, в якому він розчиняє штори на вікні, показуючи вид, який відкривається. "Весна" - задумливо промовляє Максим, очевидно, зовсім забувши, що він може відобразитись в склі. Ну, тепер-то всі розуміють, що Максим спить оголений або ж знімає прямо після душу.

Варто відзначити, що в соціальній мережі Instagram Галкін також звернувся до своїх прихильників із закликом навчити його "перестати жерти".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Третій день зйомок. В павільйоні жарко. Подивлюся в дзеркало - хочу одразу сісти на дієту. Подивлюся на бутерброд - хочу з'їсти. Ховаю бутерброд - через п'ять хвилин знаходжу по запаху і їм. Їм одні вуглеводи - мрію про прес. На пост не схоже, на дієту теж. Думаю - головне почати. Коли? Звичайно, завтра, адже буде понеділок. Але знаю, що вже у вівторок покладу надії на наступний понеділок. От скажіть мені, дайте пораду, друзі, як почати перестати жерти?" - пише гуморист.

В коментарях небайдужі фолловери, серед яких і зірки російського шоу-бізнесу, відразу відгукнулися на цей запит:
"Закохатися! Це завжди найсильніший стимул) але в нашому з тобою випадку, це - не варіант. Залишається - 1) слова дружини «ти жирний» 2) дружина,що гортає гарних мужиків в інстаграмі.... 3) старші колеги , але виглядають краще 4) просто сам факт, що всі в Голлівуді весь час виглядають на 100%, скільки б не було років 5)просто сором і ганьба від самого себе. У мене особисто так." - радить Влад Топалов.

"От і мене цікавить це питання, як перестати жерти , хоча б вуглеводи." - поділилася Лера Кудрявцева.

Нагадаємо, що Галкін розповів про переслідування папараці.

Раніше, портал Знай.иа повідомляв, що горячий бетмен Галкін показав, як радує Аллу Борисівну