Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних виходів у світ. Нещодавно співачка презентувала новий пікантний кліп на пісню "Playmate", який активно просуває у своєму Instagram. Однак цього разу Даша вирішила відійти від реклами власного кліпу і показала скромне фото, яке підкорило серця її шанувальників.

На фотографії, яка з'явилася в акаунті Даші Астаф'євої, вона постала на огляд публіки в скромному, але від того ще більше спокусливому образі. Даша зображена на тлі картини в кокетливій позі. Вона одягнена в довге в'язане плаття білого кольору, яке підкреслює ідеальну фігуру і пишний бюст. Цей наряд співачка доповнила чорними чобітками зі шнурками на високих підборах.

А ось на голові у Даші справжній "вибух" кучериків. Шанувальники припустили, що це перука, але виглядає її зачіска неймовірно ефектно. На обличчі зірки легкий макіяж з акцентом на губах, які Астаф'єва нафарбувала червоною помадою. Артистка як би звисока дивиться в камеру. У підписі до фотографії співачка написала: "Куделечні справи. Style @sl_ira_shop". Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої та засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили витончену фігуру артистки, іншим сподобалася її незвичайна зачіска.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

"Дашка, яка ж ти крута, яка справжня", "Даша, моя дочка майже 16 років, хоче кучері, хоча від природи рівне волосся. Я готова піти їй на зустріч. Як ти зробила ці кучері, буду вдячна твоїй пораді", "Ах, яка гарна", "Красуня", "Кучеряшка-Дашка", "Зачіска просто вогонь", "Ох, Дарина, вогонь", "Даша, ти королева краси", "Імператриця", "Що за красуня", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.