Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряною матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

Цього разу Маша Полякова показала чергове "доросле" фото і зробила рекламу ювелірному бренду. Так, на своїй сторінці в соцмережі дівчинка опублікувала неоднозначне фото біля пілона, а в підписі до нього вона розповіла про браслети, які любить носити. Маша відображена як би зверху, вона сидить на колінах і тримається руками за пілон, як би підтягуючись. На ній легенька помаранчева одежина, її довге волосся розпущене і спадає вниз на підлогу. На руці у Марії браслет, який вона рекламує, дівчинка посміхається в камеру.

У підписі до фотографії 14-річна Маша написала: "Я обожнюю носити браслети як у @pandora_silver925_, а які у вас улюблені прикраси?". Численні фоловери дівчинки почали активно обговорювати нову публікацію на її сторінці. Одним подобається, що Маша з таких юних років почала сама собі заробляти гроші рекламою в соцмережі. Інші ж вважають, що дівчинці рано публікувати такі фото.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Мені просто цікаво, як би ти купила прикраси від "Пандори", якби твоя мама була прибиральниця, а тато вантажником?", "Стриптизу вчишся? Краще б уроки вчила, дитя", "Суперська фотка, я дуже люблю браслети від "Пандори", "Ах, як же ти на маму схожа", "Красуня! Ти великий приклад для дівчаток!", "Гарний браслет і ти красуня", "Тут або тебе з палицею розглянути потрібно, чи то браслет, поки не зрозуміло", "Браслет гарний ніби, але неправильно його піднесла", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.