Відомий російський співак і музикант Володимир Кузьмін, який у червні 2018 року розлучився з третьою дружиною, недовго залишався в неодружених.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначаються, що музикант вже знайшов собі нову музу, якому стала уродженка російського Калінінграду 27-річна яхтсменка Світлана Карпухіна. Відомо, що Кузьмін обожнює молоду обраницю та постійно балує її дорогими подарунками. Зокрема, зовсім нещодавно співак подарував дівчині яхту.

Володимир Кузьмін та Світлана Карпухіна

При цьому пара поки не афішує свої стосунки. Про нову дівчину Кузьміна випадково проговорився брат співака Олександр.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Вони зареєстрували шлюб. Володимир і Світлана одружилися. Не афішували просто", - розповів він, додавши, що молодята не влаштовували пишного свята.

Варто відзначити, що пара познайомилась на одному із світських заходів, коли дівчина попросила автограф у Кузьміна. Тоді і зав'язались між ними любовні стосунки. 37-річна різниця у віці не стала перешкодою для їхніх роману.

Варто нагадати, що помер відомий радянський актор Олексій Булдаков. Йому було 68 років.

Олексій Булдаков

Друг Олексія Булдакова Семен Стругачев ("Льова" з "Особливостей національної риболовлі") підтвердив сумну новину про смерть актора. Він розповів, що Булдаков помер уві сні.

Нагадаємо, російський поп-співак Філіп Кіркоров, який у себе на батьківщині називається поп-королем, може стати віце-президентом Євробачення. Таку пропозицію зробив член експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства при Держдумі Вадим Манукян. На його думку, Філіп - той, хто гідно виконає це завдання.

Як повідомляв "Знай.ua", донька легендарного американського репера помітно підросла з тих пір, як Емінем присвятив їй одну зі своїх найбільш культових пісень.

Також "Знай.ua" писав, що акторка Мейсі Вільямс випадково "проговорилася" про долю свого персонажа Арії Старк у восьмому сезоні "Гри престолів". Мейсі відвідала "The Tonight Show" з ведучим Джиммі Феллоном і поділилася деякими подробицями майбутнього останнього сезону.

Зеленський не повинен дебатувати з Порошенком, а говорити з Україною. Олеся Бацман