Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, нещодавно кардинально змінила образ і сильно схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Так, днями артистка поділилася з підписниками відвертою фотографією в спідній білизні, і Потап залишив під нею дуже цікавий коментар.

Потап та Настя Каменських

Після того, як Настя значно схудла, вона часто публікує знімки в купальниках або спідній білизні, демонструючи свою струнку фігуру. Як зазвичай, кадр зібрав багато позначок "подобається" і позитивних коментарів. Серед них був і коментар від Потапа. Популярний репер не зміг залишити без уваги нову фотографію Насті і поставив під нею рожеве сердечко.

В результаті шанувальники почали бурхливо обговорювати дію Потапа, адже вже не перший рік ходять чутки про ймовірний роман між ними. І хоча артисти не поспішають підтверджувати ці чутки, обидва постійно підливають масло у вогонь в соціальних мережах. Сердечко Потапа під фото Каменських — тому підтвердження.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що Настя Каменських разом із латиноамериканським виконавцем De La Ghetto випустила відвертий кліп-ремікс на популярний хіт "Peligrоso". Трек одразу підкорив чарти, а сама артистка виставила фотографію, на якій позує в коротенькій сукні з глибоким декольте в оточенні свічок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських, яку підозрюють у романтичних стосунках з її продюсером Потапом, поділилася секретами закулісного життя з телеведучою Машою Єфросиніною. Зірка склала "іспит на відкритість" і розповіла, як їй вдається вести домашнє господарство і підтримувати порядок у домі.

Також портал Знай.uа писав, що Потап порадував шанувальників своїм новим рекламним роликом і яскравими фото. Цього разу артист показав кумендні фото, на яких позує на сонячній вулиці в стильному прикиді. У підписі до фотографії Потап піарить новий трек своєї групи "Мозги".