Музикант і продюсер Олексій Потапенко (Потап), якого останнім часом підозрюють у романі і навіть одруженні зі співачкою Настею Каменських, не соромиться робити відверті зізнання. Судячи з того, чого Потап нарозповідав журналістам останнім часом, артист ну ду-у-у-уже любить секс. І займається ним в усіляких обставинах, позах і комбінаціях.

Потап прийшов на програму "Слава+", яку веде Слава Дьомін, у супроводі своєї групи Mozgi. Звісно ж, ведучий не втримався, щоб не влаштувати бліц-опитування "Було чи не було" і не поставити Потапу кілька пікантних питань про сексуальне життя.

Виявилося, що у Потапа все було. І секс утрьох, і свінгер-паті. Правда, щодо останнього не можна сказати однозначно, так як на питання про свингерских вечірках артист відповідав ухильно. Він підняв відразу дві таблички - і "було", і "ні".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше писав Знай.uа, Потап вже розповідав про секс. Він розповів журналістам про свій найекстремальніший досвід в ліжку, який був насправді далеко за межами ліжка.

"Я тут в гримерці в минулого року займався сексом з однією артисткою, використовуючи премію YUNA, статуетку", заявив Потап. Відео він також опублікував на своїй сторінці в Instagram. У коментарях передплатники сміються над ситуацією і гадають, хто ж ця загадкова артистка.

Раніше Знай.uа повідомляв, під час 3-го випуску 9-го сезону шоу "Голос країни" відомий український продюсер і репер Потап раптово підколов нового тренера проекту Дана Балана.

Знай.uа писав, у неділю, 4 лютого, в ефір вийшов новий випуск проекту "Голос країни". У ньому Дан Балан розповів, що відчув, коли вперше побачив Тіну Кароль. Варто зазначити, що співак явно відчуває симпатію до української красуні.