Відомий український ведучий Володимир Остапчук зняв смішну пародію на хіт MARUV Siren Song.

Артист опублікував пародію на своєму Youtube-каналі

Сюжет наступний: Володимир Остапчук засинає під перегляд телевізора і кліпів MARUV. Йому сниться дивний сон. Кліп так і називається - "Eurovision сон".

У відео Володимир пускається в танок на підборах і облягаючому боді, яке схоже на те, в якому колись виступала сама MARUV.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Агенти "Відділу по боротьбі з Євробаченням" приходять до артиста додому і в добровільно-примусовому порядку змушують представляти Україну на пісенному конкурсі. Комічна ситуація полягає в тому, що Володимир виступає в ролі MARUV, зберігши її стиль "інтелігентної провокації". А все заради того, щоб глядач не помітив нічого дивного. Чим же закінчився його сон?", - зазначено в описі відео.

Варто нагадати, що Відома українська співачка MARUV заспівала на дні народження російського продюсера Йосипа Пригожина.

Як відомо, українська співачка MARUV виграла Нацвідбір на Євробачення 2019, але відмовилася від участі. Замість цього артистка вирішила відправитися на гастролі в Росію. У країні-агресорі аристка зустрілася з фанатами і виступила на дні народження Йосипа Пригожина, продюсера співачки Валерії.

Так, 2 квітня в московському готелі Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park проходив захід на честь 50-річчя Пригожина. Варто відзначити, що продюссеру і його дружині заборонений в'їзд на територію України і Латвії через підтримку анексії Криму та агресії на Донбасі.

На дні народження Йосипа, крім MARUV, побували і інші зірки шоу-бізнесу, які є небажаними гостями в Україні. Серед них Яна Рудковська, Інна Малікова, Микола Басков, Наташа Корольова та інші.

Нагадаємо, MARUV запалила з гарячою подружкою, але нарвалася на критику

Як раніше повідомляв "Знай.ua", MARUV готує кліп на пісню, з якої почався скандал на Євробаченні 2019

Також "Знай.ua" писав про те, що MARUV подалася в латексні гангстери