Популярна українська артистка Олена Кравець разом з іншими артистками "Жіночого кварталу" взяли участь у відвертій фотосесії.

Відповідні знімки були опубліковані на сторінці студії "Квартал 95" у Facebook.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Улюблениця українців позувала в ретро-сукні з глибоким декольте, яка пікантно підкреслювала її витончену фігуру. Саме її фото викликало найбільший ажіотаж і коментарі шанувальників.

"Краса врятує світ! Наші неймовірно ніжні дівчата з "Жіночого Кварталу" очима Марти Адамчук", - сказано в публікації "Кварталу 95".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У свою чергу українці засипали Кравець компліментами в коментарях.

«Браво! Вийшло ну дуже красиво. Ви неодмінно повинні бути присутнім на дебатах кандидатів у президенти. Успіх команди ЗЕ забезпечений ;)», «Оленка! Божественна краса…все у неї є і розум. і чарівність…Дуже бажаю бачити Оленку міністром культури. Обов'язково! Удачі і Здоров'я миле створіння!!!», «У Олени - голлівудське обличчя, прямо кінодіва 50-60-х років - природна краса і харизма», «Кравець Красуня!». пишуть захоплені фанати

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Нагадаємо, що у зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець з'явилися проблеми зі станом здоров'я. Відомо, що Кравець почала хандрити через те, що їй доводилося працювати відразу на декількох посадах в "Кварталі". Стало відомо, що гумористка була адміністратором всього проекту.

За словами близького оточення зірки щільний графік і велика кількість завдань зробили Олену дратівливою і артистку почали долати спалахи агресії і злості.

В одному з інтерв'ю Кравець розповіла, що, незважаючи на все, що їй довелося пережити, вона навчилася бути позитивною і в хорошому настрої завдяки професійному психологу. Як говорить сама артистка, вона відвідує спеціаліста з психотерапії вже тривалий час.

Як повідомляв Знай.uа, українці "призначили" Кравець із Квартал 95 міністром культури.

Також Знай.uа писав, Олена Кравець оголила декольте у відвертій фотосесії: божественна краса.