Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На знімку, який з'явився в записі Тіни Кароль, вона постала на огляд публіки в стильному образі на шоу "Голос країни", де є одним з членів журі. На черговий ефір Тіна Кароль з'явилася в стильній ніжно-рожевій сукні з цікавої текстури коміром. Наряд закритого типу, але при цьому він підкреслює струнку фігуру Тіни і вигини її тіла. Волосся зірки розпущені в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж. Тіна відображена, сидячи в кріслі журі і мило посміхаючись в камеру.

При цьому, завжди стримана у своїх постах співачка, в цей раз здивувала і зворушила шанувальників одкровенням з приводу шоу "Голос країни". "Вкотре тремчу, як осиковий лист! Переживаю за кожного учасника @ado.khayat @david__axelrod @bahchalova__official @__i_m_b_a__. Захоплююся ентузіазмом і відданістю цьому шоу всієї команди @goloskrainy_official @zavaduk @ruslankvinta #сергеймогилевский. В цьому і є секрет каналу @1plus1_ua і @goloskrainy_official - кожен самовіддано вірить і віддається цілком! Для мене @goloskrainy_official – це справа честі! #tinakarol #тинакароль", - написала Тіна Кароль у підписі до фото.

Тіна Кароль та Катя Осадча

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від поста зірки і її відвертості в ньому.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.