Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала в стильному образі, в якому прийшла на ефір талант-шоу "Голос країни"

На знімках, які з'явилися в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в короткій насичено-блакитній сукні без бретелей з величезним і об'ємним бантом збоку. Треба сказати, що це вбрання гарно підкреслює ідеальну фігуру Каті, а також її довгі стрункі ніжки. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. Свій образ Осадча доповнила сріблястими сережками і намистом з камінням.

Відзначимо, що спочатку Катя Осадча опублікувала одну фотографію з закулісся зйомок шоу "Голос країни", а потім вирішила показати ще кілька знімків, на яких позує не одна. Так, на одній з фотографій Катя з'явилася разом з Тіною Кароль. Зіркові красуні присіли на крісло журі і мило посміхаються в камеру. На ще одному знімку Осадча стоїть разом з чоловіком Юрієм Горбуновим, який також є співведучим Каті на шоу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У підписі до фотографії Катя Осадча коротко написала: "Ще трохи фото з прямого ефіру @goloskrainy_official". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників телеведучої, фоловери почали засипати Катю Осадчу компліментами в коментарях. Фанати відзначають відмінну фігуру телезірки і її вміння показати себе. Деякі також помітили, що Катя без свого фірмового аксесуара капелюшка, що їй дуже пасує.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.