Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в дуже відвертому образі, однак сподобалося таке не всім. На знімках Лобода з'явилася на огляд публіки в одному образі, але з двох різних ракурсів. Співачка зображена в гримерці з фотоапаратом в руках. Вона сидить на стільці в дивних позах, при цьому з одягу на ній, схоже, лише чорна шкіряна косуха, яку співачка накинула на плечі. По фото важко розібрати, чи є під курточкою щось з одягу чи білизни, так що складається враження, що Світлана повністю гола.

Зірка не дивиться в камеру ні на одному з фото, на її очах дивні зелені окуляри, а волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі у неї яскравий макіяж з червоною помадою на губах. До речі, на другому фото Лобода торкається пальцями до нафарбованих губ. У підписі до фотографії Світлана Лобода написала кілька рядків з нової пісні, якими заінтригувала прихильників.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Чтоб это ни стоило
да, мне это нужно
ты хочешь всё на стоп
и я здесь без оружия
только не стой
стреляй в меня ну же
Bang

#пулядура @arteminyan1", - написала співачка. Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографії Лободи, її вбрання і нову пісню, яку всі вже не можуть дочекатися.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.