Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко (Потап) постійно в центрі уваги. Останнім часом всі обговорюють його ймовірний роман зі співачкою Настею Каменських.

Непрямим доказом того, що у зіркової парочки серйозні відносини можна вважати те, що Потап останнім часом сильно схуд. Цей факт відразу помітили підписники знаменитості в Instagram і глядачі шоу "Голос країни" у прямому ефірі, передає Clutch.

Так, під час шоу, коли на сцені виступала підопічна Потапа Вікторія Ягич, яка виконувала хіт Maruv — Drunk Groove, всі судді почали танцювати. Багато глядачів змогли розгледіти, наскільки змінився Потап.

"Я хочу, щоб ви поаплодували Олексію. Подивіться, чоловік схуд на 17 кілограмів. Молодий, красивий, перспективний", заявив ведучий шоу Юрій Горбунов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що Потап також оновив свій гардероб. Раніше продюсер носив речі оверсайз у хіп-хоп стилі з об'ємними толстовками, куртками і круглими кепками. Але зараз у соціальних мережах зірку можна побачити в більш стриманому вбранні.

Нагадаємо, що Потап разом зі своїм гуртом Mozgi став гостем програми Слава+, яку веде Слава Дьомін. Співак відверто відповідав на всі запитання журналіста, які не залишили байдужим нікого з його прихильників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап показав кумедне фото, на якому позує на сонячній вулиці в стильному прикиді. На фотографії він позував у вузьких чорних штанях і чорній футболці, поверх якої накинув двоколірну курточку з оригінальним візерунком.

Також портал Знай.uа писав, що в одній з останніх публікацій в Instagram Каменських показала знімок з ранкового тренування. Видно, що Настя займається під контролем особистого тренера. До речі, його звуть Андрій Хомицький, і Каменських вже не раз публікувала з ним спільні відео і фото.