Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Дубая, куди літала відпочивати і знімати рекламу.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на жвавій вулиці мегаполісу в кокетливому образі, який складається з коротеньких джинсових шортиків і коричнево-квітчастої туніки, що розвівається на вітрі. Примітно, що під цією "летючою" блузою практично не видно шортиків, зате видно стрункі засмаглі ніжки телеведучої, які вона взула у білі кросівки.

Волосся Регіни зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж. Тодоренко позує посеред вулиці в Дубаї з наплічником у руці, на тлі пальм, туристів і арабських жінок в паранджі. Однак, фото тільки для привернення уваги, адже в підписі до нього Регіна розповідає не про подорож, а про благодійну акцію, в якій вирішила взяти участь.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У мене постійно накопичуються гори речей. Щось залишається після зйомок, щось після виходів на заходи. Раніше я завжди брала участь у благодійних барахолках, де ми разом з іншими артистами розпродавали свої наряди. Пам'ятаю, що одного разу наторгувала на пару тисяч доларів! І особливо приємно від того, що ці гроші можуть комусь допомогти. Зараз потрібна допомога дитячому хоспісу "Будинок з маяком". Благодійна барахолка, на якій можна буде придбати і мої особисті речі, пройде 14 квітня з 12:00 до 20:00 в готелі "Балчуг"! Творити добро – просто! Приєднуйтесь! До речі, по хештегу #залезьвшкаф можна дізнатися хто з артистів вже віддав свої речі! #детскийхоспис #домсмаяком", - написала Регіна.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.