Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість згадала бурхливу молодість в 23 роки, коли ще тільки починала свою кар'єру і вперше знялася для культового чоловічого глянцю Playboy. Так, артистка виставила для порівняння обкладинку 2009 і 2019 років, показавши, наскільки змінилася, а ще похвалилася парочкою кадрів з Х'ю Хефнером.

"@playboy 2009
Обкладинка. Щаслива і обгоріла (4 баночки тонального крему ))
.... навіть не підозрювала, як вона змінить моє життя...", - поділилася емоціями Астаф'єва. Фолловери ж залишилися в захваті: "Крихітко, ти 🔥 Наша playmate😍 а зараз так взагалі «в самому соку»💔", "Практично не змінилася!!! Така ж красуня😉", "Ви - досконала! Зовні і внутрішньо❤️", "Карамелька ♥️".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Не пройшли повз і зіркові подружки Даші - Оля Полякова та Леся Нікітюк: "Таких не буває..., не бреши)))))", "Я мрію про такц фотку🙈💋".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.