Пісня гурту KAZKA "Плакала" відома чи не кожному в Україні і багатьом за кордоном. Трек потрапив у десятку світового чарту Shazam, зібрав сотні мільйонів переглядів на YouTube. Як результат, у 2018 році гурт став проривом року за версією премії M1 Music Awards, а "Плакала" - хітом року. Зовсім недавно премія Yuna назвала KAZKA кращим поп-гуртом в країні.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

"Знай.ua" зустрівся з відомим українським продюсером, засновником компанії MAMAMUSIC Юрієм Нікітіним. Він прокоментував скандал, у епіцентрі якого опинився гурт у лютому цього року при Нацвідборі на Євробачення.

"Атака на адресу гурту відбувається з усіх боків, починаючи з дізлайків під відео і закінчуючи хейтерством на Євробаченні. Аналогічна ситуація відбувалася і з Verka Serduchka, коли ми йшли на Євробачення в 2007 році. Пам'ятайте, ці пікети і ходи на Західній Україні, спалювання опудала і крики "ганьба"? Це було жахливе цькування. Але, є в цьому і плюс. Вся ця ситуація показує нам, що ми розвиваємося в правильному напрямку", - підкреслив Нікітін.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Окрім того продюсер прокоментував критику, яка лунала у бік вокалу солістки гурту Саші. Він вважає, що з самого початку відбору гурт "валили".

"Ще до виступу KAZKA в півфіналі в ефір вийшов ролик, що анонсує їхню участь у фінальному концерті, що викликало бурю обурення глядачів, мовляв, все вирішено заздалегідь. Канал прокоментував це як "випадковість". Як вважаєте, випадковість? Потім, "увімкнулася" кампанія з "чорного піару" з завданням - дискредитувати артиста перед фіналом".

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

За словами Нікітіна, спільно з командою вони проаналізували цю атаку, і стало зрозуміло - це чиста "заказуха".

"Ми вже стикалися з таким в середині 90-х, коли "доброзичливці" поширювали чутки щодо співу Ірини Білик, головної на той час співачки в країні. Слідом була "візитка" гурту, яку канал показав перед виходом на сцену KAZKA в фіналі. Після її перегляду я подумав, яку ж силу треба мати, щоб після такої "вистави" вийти й гідно заспівати. Саша вийшла і заспівала, хоча і зі сльозами на очах. "Випадковість"?", - резюмував продюсер.

Нагадаємо, солістка групи KAZKA - Олександра Зарицька відома тим, що їй дуже погано даються живі виступи.

Як повідомляв раніше Знай.ua, солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька розповіла, чому не змогла виграти у Нацвідборі на Євробачення 2019.

Також Знай.ua писав про те, що гурт КАZKA, який цього року посів третє місце у нацвідборі на "Євробачення-2019", прокоментували свою невдачу під час Нацвідбору.