Співачка Оля Цибульська відверто висловилася про шоумена Сергія Притулу, зокрема - про те, як він поводився на Національному відборі на Євробачення - 2019. Відомо, що скандальний ведучий допускав досить відверті і грубі жарти, які викликали суворий резонанс як серед зірок, так і серед глядачів - багато хто назвав поведінку шоумена просто неприпустимою. В ексклюзивному інтерв'ю LifeStyle 24 прокоментувала поведінку колеги по шоу-бізнесу.

Хоча Нацвідбір вже давно відгримів в Україні, шоу досі залишається топ-темою в шоу-бізнесі. Чимало скандальних заяв звучало про непрофесіоналізм Сергія Притули. Зокрема, прихильники Євробачення-2019 заявили, що шоумен був нетолерантним у спілкуванні з учасником Андрієм Хайятом і гучний скандал з Романом Скрипіним.

Оля Цибульська

Мені здається, що в житті кожної людини приходить той момент, коли йому здається, що він може говорити що завгодно і де завгодно. Це був той випадок. Він має певну довіру у глядачів, високий рівень довіри у своїх прихильників і серед українців. Сергія я знаю давно, а він давно знає собі ціну. Але чим більше ми знаємо, тим більше ми повинні сумніватися в собі. Оля Цибульська

Нагадаємо, раніше наш портал повідомляв, що перепалка фанатів Зеленського та Порошенка, у якої була зачеплена Ірма Вітовська, вивела з себе Сергія Притулу: так він ще не говорив.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Шоумен Сергій Притула, який нещодавно запропонував свої послуги в якості ведучого на дебатах Порошенко і Зеленського, емоційно заступився у своєму Facebook за актрису Ірму Вітовську, яка отримала шквал критики. У себе на сторінці Ірма заявила, що підтримує Порошенка на президентських виборах, і у відповідь на неї посипалися образливі, в тому числі і нецензурні коментарі. Сергій Притула не зміг дивитися на те, як ображають не просто жінку і його давню подругу, а в принципі принижують людську гідність і опублікував довгий і гнівний пост, звернений до всіх коментаторів і українців в цілому.

Нагадаємо, раніше Ірма Вітовська порадила українцям не плутатися і не голосувати на емоціях, і голосно заявила, що ті, хто не голосували - повинні взагалі мовчати.

Нагадаємо, застереження від відьми в день виборів: Не вплутуватися в авантюри, ніяких угод з совістю!

Як повідомляв Знай.иа, на вихід у другий тур претендують Зеленський, Порошенко і Бойко.

Знай.иа писав, Вакарчук отримав гучного "ляща" від українців: все–за Зеленського, жарти скінчилися.