Заради кар'єри відомій російській співачці Аллі Пугачовій довелося пожертвувати найдорожчим: на піку слави Примадонна пішла на аборт, про що згодом сильно пошкодувала.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Пугачова та Орбакайте

Нещодавно на росТБ вийшла програма "Засновано на реальних подіях", в якій говорили зокрема про здоров'я Алли Борисівни. Медики навіть поставли їй невтішний діагноз - "безпліддя".

Примадонна

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тривалий час усі знали лише про одну дитину Пугачової - Крістну Орбакайте від першого шлюбу.

Коли вона вийшла заміж вдруге, дізналась, що вагітна. Чоловік Євген Болдін тоді займався її концертами, а Примадонна саме була на піку слави і ні про яку дитину думати не хотіла.

Примадонні довелося зробити аборт, наслідки якого негативно позначилися на здоров'ї.

Але у скандальній програмі показали і інтерв'ю самої Примадонни, в якому вона відверто розповіла про дитину від Філіпа Кіркорова.

Пугачова та Кіркоров

Здавалося, що з часом вона змирилася з цим, але згодом у Примадонни знову виникло сильне бажання стати мамою. На той момент вона була одружена з Філіпом Кіркоровим. Заради досягнення бажаного Алла Борисівна зверталася до найкращих лікарів, і, несподівано для неї самої, старання увінчалися успіхом: співачка завагітніла.

"Був би хлопчик", — ділилася вона після трагедії та з сумом додавала: "Якщо нічого не вийде, буду народжувати пісні".

Однак сина Кіркорову народити не судилося. У Алли Борисівни стався викидень.

"Я не хочу про це говорити. Не вийшло. На все воля Божа. Тоді не вийшло. Вона дуже хотіла. Навіть не стільки я, скільки вона хотіла. Я не розумів, а от їй хотілось цього щастя", - говорив Філіп Кіркоров.

вінчання Примадонни з Кіркоровим

На той момент Пугачовій вже було 49 років, Кіркорову - 27.

Через багато років Алла наважилась ще на один шлюб з молодим перпективним артистом Максимом Галкіним. У них народились двійнята, пара зверталась за допомогою до сурогатної матері.

артисти

Зараз Лізі та Гаррі 5 років. Вся родина готується до ще одної знаменної події - 15 квітня Алла Борисівна святкуватиме своє 70-річчя.

Нагадаємо, Кіркоров спробував відбити Пугачову у Галкіна піснею: оце так подарунок на ювілей.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.

Також Знай.ua писав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.