Колишня учасниця 9 сезону "Голос країни" Катерина Бегу з команди Дан Балана розповіла подробиці свого особистого життя. Про це передає Clutch.

Ефектна одеситка Катерина Бегу стала однією з найяскравіших учасниць шоу "Голос країни". Вона прийшла на проекти заради того, щоб її почув зірковий тренер Дан Балан, і все таки зуміла підкорити гарячого молдаванина. На сліпих прослуховуваннях артист вибіг до землячки на сцену, щоб заспівати дуетом.

Катерина Бігу та Дан Балан

На жаль, дівчина покинула проект, але перед відходом Катерина встигла розповісти про найближчих людей, які підтримують її прагнення до творчості.

"Мої батьки завжди радили робити мені те, що я відчуваю. Моя мама — сильна і мудра жінка, що вчила мене робити те, що виходить на всі 100% і прислухатися до своїх почуттів, адже тільки я сама можу вибирати вірний шлях", — розговорилася Катерина.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Катерина Бігу

Також Катерина зізналася, що перебуває у стосунках.

"Так, у мене є хлопець. Він не ревнує мене. Кожен раз, коли він говорить мені слова підтримки чи дає пораду, я розумію, що вибрала для себе правильну людину", - розповіла співачка.

Нагадаємо, популярна українська виконавиця Тіна Кароль, яка часто радує шанувальників ніжними знімками, показала гаряче фото, яке підкорило багатьох. Артистка опублікувала знімок, зроблений в рамках зйомок кліпу на спільну пісню з групою Бумбокс Безодня, у своєму Instagram.

Раніше Знай.uа повідомляв, виконавець Monatik сказав, що готовий заспівати на весіллі своїх колег Тіни Кароль і Дана Балана.

Також Знай.uа писав, відома українська виконавиця Тіна Кароль опублікувала у мережі черговий пост, який розділив її шанувальників на два табори. Варто відзначити, що співачка показала ніжні кадри, де вона позує у стриманому образі, лежачи в ліжку.