Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ролик-анонс нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшла відома вірменська візажистка Гоар Аветисян.

Так, у ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона бере інтерв'ю у візажистки, яку називають справжньою чарівницею. Річ у тому, що Гоар – талановитий майстер, якій під силу навіть найбільш неймовірні перетворення. Відмінний смак, відчуття стилю і талант допомогли їй стати одним з найбільш затребуваних візажистів. І секрет такої популярності, як зізнається Гоар, простий – достатньо любити те, що ти робиш.

Як відомо, після народження дитини Регіна Тодоренко знімає власне шоу у себе вдома. Так, в цей раз для зйомок вона вибрала досить епатажний, але симпатичний лук, який, втім, "розбавляють" м'які домашні тапочки. На відео видно, що телезірка наділа об'ємне синє плаття-піджак, під яким чорні лосини і чорний топ. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до відео Регіна анонсує новий випуск свого шоу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Хлопці! Новий випуск @prtshow "П'ятниця з Регіною" з неймовірною чарівницею макіяжу Гоар @goar_avetisyan вже на каналі! Про те, як і чому Гоар схудла на 30 (!) кг, як пережити розлучення і чи робить вона сама собі макіяж-перевтілення, дивіться у нашому новому випуску! До речі, а колискову Майклу сьогодні заспіває @aizalovesam. Посилання як завжди в профілі. #пятницасрегиной #регинатодоренко", - написала телеведуча.

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.