Відома українська співачка-трансгендер Зіанджа (Борис Апрель) показала своїм підписникам дитячі фото.

Тоді вона була хлопчиком.

На фото вона сидить на руках у матері.

Зіанджа почала кар'єру в шоу-бізнесі під псевдонімом Борис Апрель. Він брав участь у «Фабриці зірок 2» і «Фабриці зірок. Суперфінал».

В 2018 році Зіанджа вперше з'явилася на українських екранах в шоу «Голос країни 8». Сам Борис Апрель залишив сцену 10 років тому, а в 2014 зважився на зміну статі.

Варто нагадати, що Співачка Світлана Лобода зворушила фанатів милим відео, на якому показала всіх своїх дітей. Передає Clutch.

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, опублікувала відео, на якому показала своїх "лободят". Як відомо, співачка стала покровителькою для талановитих малюків на російському вокальному шоу "Голос. Діти".

Зірковий тренер поділилася зворушливим відео з репетиції перед ефіром на ТБ. На ньому "лободята" розповідають, що дуже люблять свою наставницю, і навіть купили однакові свитшоты з її зображенням.

"Сьогодні о 21.30 мої діти покажуть, на що вони здатні. Вони неймовірні і я пишаюся кожним з них. Це буде гідний поєдинок всередині самої команди, що, на мій погляд, є найбільш важливим і складним етапом", — підписала пост Світлана.

"Вогонь команда…", "найкращі дітки у самого кращого наставника", "Діткам так пощастило з наставником, а Вам - з цими чудовими дітками!", "Такі смішні", "Маленькі суперзірки", "Лободята;)) вони вже суперзірки;)", "Вау, вау, вау. Такі всі круті перці. Але сумно, що не всі пройдуть", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Епатажна Кончіта Вурст показала такий шпагат, що Волочкової і не снилося

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Притула влаштував Фреймут новий "Підйом"

Також "Знай.ua" писав про те, що Ірину Алегрову цькують за відмову від "Імператриці"