Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу чорно-біле фото, на якому позує в дуже відвертому образі, однак сподобалося таке не всім. На знімках Лобода з'явилася на огляд публіки без одягу – на ній тільки прикраси. На шиї у зірки кілька заплутаних ланцюжків, а сережки вона рукою знімає з вух. Волосся Світлани розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі яскравий макіяж з чорною підводкою. Виглядає Лобода так, ніби прийшла з гучної вечірки і готується до сну.

У підписі до фотографії зірка написала: "Готова до нового кліпу. На яку пісню?". Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери почали активно обговорювати фотографію голої Лободи, її образ і новий кліп, який всі вже не можуть дочекатися.

"Сподіваюся, вийде не через 3 місяці. Занадто ідеальна", "Ну звичайно, дуже красива", "Дуже красива, доводьте до божевілля", "Пуля-дура або Останній герой. А взагалі, танець з вовками ще було б круто", "Чекаємо, дуже красива", "Світлана, Ви занадто гаряча", "До пісні "Пуля-дура" буде кліп – це взагалі офігенно. Після цієї фотографії ще більше чекаємо", "Це новий кліп готовий до тебе", "Ну що ж ти робиш?", "Ми готові до чергового шедевру!", "Яка Ви шикарна", "Така ідеальна", "Світлана, ви шикарна", "Вау, оце красуня, не впізнати", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.