Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі разом з чоловіком і маленьким сином. За словами артистки, вони завітали на відкриття нового закладу в Києві.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в незвичайному вбранні у кав'ярні "TAKAVA", куди прийшла на відкриття разом з чоловіком Сеїт-Бекіром та маленьким синочком Еміром. Для виходу в люди Джамала наділа світлі укорочені штани та світлу коротку кофтинку, а поверх цього накинула довгий бежевий плащ. Свій образ співачка завершила кокетливими чорними туфельками з білими шнурками. Її волосся випрямлене і розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

Чоловік Джамали прийшов на відкриття кав'ярні в синіх джинсах і темній сорочці. Синочка артистка вбрала в джинси і бежеву в'язану кофту з капюшоном. На першому фото Джамала і Сеїт-Бекір позують двоє, вона злегка примостилася на високий стілець біля столу, обидва променисто посміхаються в камеру. На другому фото співачка і її чоловік позують посеред залу кав'ярні, а він тримає на руках сина Еміра.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У підписі до фотографії Джамала написала: "Головне в сім'ї – підтримувати один одного! Я живу твоїми радощами і проблемами так само, як і ти моїми. Хочу, щоб все вийшло! Вітаю @takava_coffeebuffet з відкриттям Takava 2". Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери у захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Також користувачі не приховують захоплення від сімейної ідилії, яку показала Джамала.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.