Позов проти голлівудського актора Джонні Деппа, який зіграв Грін-де-Вальда, може нашкодити фільмам поттеріани. Відповідні побоювання висловили у Warner Bros.

Зовсім недавно колишня кохана Деппа актриса Ембер Херд розповіла про те, що він в їх сімейному житті дозволяв піднімати руку на неї. Вона стверджує, що актор не тільки влаштовував погроми в квартирі. Але і бив її, душив і тягав за волосся.

Депп і Ембер Херд

Відомо, що зараз Голлівуд не прощає домашнього насильства і домагань. Тепер у Деппа можуть бути великі проблеми, як і в франшизи "Гаррі Поттер".

Судові одкровення Ембер Херд глибоко шокували компанію Warner Bros. І вони бояться, що зіпсована репутація Деппа може нашкодити новому фільму.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Відомо, що голлівудський актор повинен зніматися в третій частині "Фантастичних тварин". Сценарій вже готовий, а старт зйомок призначено на осінь 2019 року. Проте в компанії досі не можуть прийняти рішення про те, як вчинити з виконавцем ролі Грін-де-Вальда.

Грін-де-Вальд

"Високопоставлені жінки-керівники студії вкрай занепокоєні співробітництвом з Деппом і його посилом публіці", - відзначають в кінокомпанії.

Раніше повідомлялося, що колишня дружина Джонні Деппа розповіла нові подробиці про знущання з боку свого зіркового чоловіка.

Як повідомляє Mirror, у судових документах зазначено, що актор неодноразово знущався над Ембер Херд: бив, душив і в цілому мучив, перебуваючи в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння.

У травні 2016 року зіркова пара подала на розлучення практично через рік після того, як вони одружилися. Наприкінці 2018 року Депп подав позов до суду, зажадавши від колишньої дружини близько 50 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Джонні Деппа засікли з дуже молодою подружкою.

Як повідомляв Знай. ua, колишня Деппа повідала моторошні подробиці про подружнє життя з актором.

Знай. ua писав, що Джонні Депп звинуватив Ембер Херд в брудних справах.