Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим образом, який приміряла на півфіналі проекту "Голос країни". Так, артистка позувала в неоново-жовтій сукні з глибоким декольте, прозорих босоніжках, масивних сережки і блискучих заколках, а волосся акуратно прибрала назад.

"@goloskrainy_official@1plus1_ua #tinakarol #тинакароль", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери ж взялися в основному засипати Тіну компліментами, проте знайшлися і ті, хто розкритикував вбрання: "Ось стилісту Тіни 2! Тільки одне попереднє плаття було красиве, решта незрозуміло що, зачіски їй ці не личать, навіщо її так зализувати?! І ці шпильки з масивними сережками це вже межа... Вона ж красива жінка, та одягніть її в щось дійсно вартісне і зробіть гарну зачіску, підкресліть нарешті її красу!!!", "А шо за непрокрашені корені ?", "Зачіска,взагалі ні про що...і ці шпильки...псують весь вигляд(", "Дивно сидить плаття", "Що за вухань".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.