Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася подарунками до дня народження таємничого коханця. Так, артистка прикрасила особняк пелюстками троянд, розвісила всюди кульки з ініціалами залицяльника, а ще замовила розкішний торт. Втім, торт вийшов настільки красивим, що Анастасія так і не дала коханому чоловікові хоча б шматочок.

"Випадково видалила цей пост.😂 Але хочу, щоб він залишився в стрічці. Тому що ми вчора так здорово і весело відзначили день народження мого коханого у мене вдома з друзями! Це був фантастичний вечір!🙏🏻❤️ Я така щаслива! Найкращі свята завжди в моєму палаці!😂 Я все організувала в останню мить. А торт я замовила у любої Наирочки Сіроян. Знаючи мої емоції, її майстерня створила справжній витвір мистецтва!🙏🏻 У цьому торті лицар і царівна, пристрасть, вогонь кохання і переплетення доріг і шляхів.❤️ Наїра, спасибі за цей шедевр, в лічені години!🙏🏻 Ми зберегли його. (Я не дала гостям і коханому його покуштувати🤣) Але сьогодні мої зможуть насолодитися смаком! Було весело!😊", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж не змогли привітати чоловіка з днем народження, адже коментарі хитра балерина приховала. Найуважніші фанати вже давно встановили особу обранця Анастасії. Ним виявився чеченець якого звуть Малік, а парочка познайомилася у фітнес-клубі, де той працює охоронцем.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.