Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав забавні фото, на яких позує в кріслі тренера шоу "Голос країни" і не один.

На фотографіях, які з'явилися в записі Потапа, він постав на огляд публіки в стильному чорному костюмі з білою сорочкою і сірим светром під піджаком. На одному з фото Олексій Потапенко позує разом зі своїми "вихованцями" – групою "Время и Стекло". Дорофєєва та Позитив обсіли Потапа з двох сторін його тренерського крісла. Примітно, що всі троє одягнені в чорно-білі образи.

Так, Надя Дорофєєва позує в чорному платті-піджаку зі шкіряним поясом, яке оголює довгі ноги в чорних непрозорих панчохах. З-під піджака у неї виглядає біла блуза та чорна краватка. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж. Свій образ Надя завершила масивними чорними черевиками. Олексій Загородний позує в чорних брюках і білій сорочці, поверх якої накинув чорну шкіряну куртку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На другій фотографії Дорофєєва та Позитив співають на сцені в оточенні білого диму. Швидше за все вони виконують свою нову україномовну пісню "Дим". На третьому фото Олексій Потапенко позує вже сам у тренерському кріслі. Він дивиться в камеру і злегка посміхається.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу, але найбільше компліментів дісталося тому, що репер сильно схуд. Деякі навіть порівнюють Потапа з голлівудським актором Брюсом Віллісом.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.