Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле відео, яким рекламує розіграш подорожі від бренду, який вона представляє.

Так, на відео Регіна з'явилася на якомусь світському заході в сріблясто-блискучій сукні, яка буквально засліплює. Але водночас, на думку фанатів зоряної телеведучої, цей наряд її сильно повнить і прибирає талію. Волосся Тодоренко зібране в акуратний хвіст на потилиці, на її обличчі яскравий вечірній макіяж, а у вухах – масивні срібні сережки. У підписі до відео Регіна Тодоренко розповідає про конкурс від бренду L’Oréal Paris, обличчям якого вона є.

"УВАГА! Конкурс! Виграй поїздку на Каннський кінофестиваль з L'oreal Paris! Зробіть макіяж, гідний червоної килимової доріжки. Викладіть фотографію в Instagram з хештегом #Лореалити. Відзначте в описі аккаунт @lorealmakeup. Розкажіть нам, чому ви хочете відвідати Канни разом з L’Oréal Paris. Подробиці шукайте в групі L’Oréal Paris ВКонтакте #регинатодоренко. Mua&hair – @yanabuzychkina", - написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників зірки. Одні Регіну засипають компліментами за такий яскравий образ, а інші почали обговорювати її вбрання – багатьом воно видалося не дуже вдалим, оскільки додає Регіні зайвих кіло. "Відстійна сукня. Дуже велика і погано сидить по фігурі! А так Регіна супер", "Сукня завелика?", "Красуня, але плаття велике", "Сукня і правда жахлива", "Де талія?", "Щось з талією не те. Треба спробувати з поясом, вайлувато сидить", "Образ прекрасний, чудова талановита дівчина", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.