Відома українська актриса зі студії "Квартал 95" Олена Кравець порадувала шанувальників зворушливим відео. Так, артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, на якому вона читає романтичний вірш про стосунки між двома людьми.

"Хлопці з фан-клубу нагадали, як це було в 2015, здається... Проект «Вірші. Листи. Джаз» від @svitloconcert. Белла Ахмадуліна. Тоді це був новий досвід і перший вихід за межі звичного жанру. Пам'ятаю, як було цікаво і трохи страшно. Як під водою з аквалангом. Хвилююче відчуття занурення в глибину текстів. Треба повторити як-небудь", - підписала ролик Кравець.

Варто відзначити, що більшість підписників оцінили творчість Олени і підтримали її добрими словами в коментарях.

"Леночка, це дійсно був незабутній вечір ти так тепло і душевно читаєш... обов'язково треба повторити, от дуже хотілося б", "Люблю слухати поезію, класно читаєте!", "Дуже проникливо!! І так по справжньому, ви розумниця. Я заслухалась", "Як чудово читаєте!!! Талановита людина талановита в усьому!", "Оленка Ви дуже зворушливо і проникливо читаєте! Дуже порадували, спасибі Вам величезне! Ви молодчинка! Буду рада почути у Вашому прочитанні ще, щось новеньке! Браво!" - написали фанати під відео.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що студія "Квартал 95" завжди в своїх виступах зачіпає дуже актуальні теми для українського суспільства. Цього разу вони представили мініатюру на тему сучасної поліції.

Як повідомляв портал Знай.uа, студія "Квартал 95" зняла смішний ролик, в якому висміяла ситуацію з виборами президента України в давньоримському стилі. Коміки переодяглися в тоги, а на головного героя почепили золотий вінець.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір. Про свою першу вагітність вона дізналася на самому початку роботи в студії "Квартал 95".