Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертим кадром, розпахнувши халат прямо на балконі готелю. Так, артистка позувала на тлі гір і моря, однак шанувальники навряд чи звернули увагу на вид, адже Анна спеціально виставила напоказ величезні груди.

"Доброго ранку 🧸", - лаконічно підписала Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "🔥🔥🔥🔥🔥🔥 у даний момент забув куди йшов", "Дуже гаряче фото🔥🔥🔥 Аня,ви приклад жіночності і чоловічого натхнення)))", "Аняяяяяя😍бомба🖤", "Динька вивалилася", "Так як після 3х дітей такі ачешуєнні груди?!)))", "Красиві очі, волосся шикарне,соковиті губки, дівчинка просто вогонь😍🔥😍🔥😍🔥🙌", "Яка ж шикарна жінка Седокова! 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.