Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість представила новеньй кліп і пісню "Я тебя ждала", виклавши ще й кілька розкішних кадрів зі зйомок. Так, артистка позувала в коротенькій чорній сукні, виставивши напоказ довгі стрункі ноги, а також в пікантному боді, верх якого був прикрашений латексними деталями.

"#ятебяждала", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Повна розпуста, ви добре співаєте і в довгих спідницях, не обов'язково в трусах", "Чим старше, тим більше оголюється. Скрізь одне і теж купальник. А адже можна бути і сексуальною і в нормальному одязі. Щось я в ній розчаровуюся", "Правда у Вас гарна фігура,але коли її виставляють часто набридає.Будьте трохи скромніше ,Ви ж не модель, а співачка. Зберіть людей не тілом, а голосом. Коли Ви постаршаєте, щоб Вам не було соромно за себе перед своєю донькою. Ви ж поганий приклад показуєте їй. Успіхів Вам я Вам просто від щирого серця добра бажаю.", "Майкл Джексон живий 😁", "Голос хороший, а одягатися треба ! Ви ж артист ! Люди чекають шикарних нарядів , а тут знову голяк. Красиве тіло - безперечно , але.....нехай воно буде зсередини . Вам же пишуть , що скоро будемо слухати , а не дивитися . Робіть висновки !!!!".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.