Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з латиноамериканським виконавцем De La Ghetto випустили кліп на вже любий українцям хіт "Peligrоso". Так, артистка не перестає викладати гарячі кадри у відвертих образах з відеороботи, а на цей раз Настя показала струнку фігуру в коротенькій блискучій сукні з глибоким декольте.

"#Peligroso", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери ж почали засипати Настю компліментами: "Просто лапочка така 😍😍😍", "І як тут не закохатися😍😘😉", "Прям j.lo.українського виробництва👍👍👏👏", "Аааааа богиняяяяяя😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️🔥🔥😘😘😘", "Фігура просто персик 🍑", "Ммм...яка жінка😍😍😍😍👍", "лялька Настя! Красуня!".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.