Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним жіночним образом, позуючи на відкритті бутика культового бренду Balmain. Так, артистка приміряла облягаюче чорне оксамитове плаття з глибоким декольте, шкіряний клатч на ланцюжку і бордові босоніжки на високих підборах, доповнивши образ фірмовою яскраво-червоною помадою.

"Неймовірне відкриття @balmain ", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "як же пощастило декому мати таку розкіш💛🙃♥️", "Розкішна сукня😍 Шикарні фото💥", "Яка елегантна 😍", "Тіна -це ваш образ 👍👍👍💣ви супер", "не МОЖНА БУТИ ТАКОЮ ГАРНОЮ😩💔😍", "Ваша посмішка краще ніж у будь-якої голівудської зірки ⭐️,ми пишаємося вами ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍", "Дівчина бонда наша 👑".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.