Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним фото. Знаменитість несподівано презентувала нову пісню під назвою "Я не святая". Так, більшості шанувальників артистки композиція дуже сподобалась, адже виявилася танцювальною та запальною. Віра в свою чергу вирішила подякувати всім слухачам, виставивши ніжне портретне фото з сіточкою в стразах на обличчі.

"Спасибі вам за відгуки, підтримку і теплі слова!! Я дуже рада, що нова пісня #ЯнеСвятая припала вам до душі 🖤 Ну і нарешті тепер ви все про мене знаєте 😂 так само радують ваші відео і сторіс 🔥 ", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Потрібно тоді німб 😇 заретушувати,а то не правдоподібно )", "супер Трек 👏🏻я закохана в нього 😍", "Навіть через 100 років ти будеш виглядати краще молодих дівчат❤️❤️❤️😍😍😍❤️❤️❤️", "Розум,доброта і краса! У вас є все! Віра", "Віра красуня 😊 😊 😊 😊 😊💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕 💕".

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.