Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася зйомками шоу на "Новому каналі", примірявши дуже незвичайний образ. Так, артистка перевтілилася в шалену імператрицю з культової пісні Ірини Аллегрової, примірявши величезну білу перуку, яскраво-червону кофтину з відкритими плечима і шкіряні лосини.

"Третя ночі...Караоке😆вгадайте пісню😊", - запропонувала шанувальникам Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "цицьки Де?) пропали", "Шалена імператриця)", "Гуляй шалена..... імператриця 😂", "Хороша чертовка))", "Судячи з вашого зовнішнього вигляду. Саме ця пісня вам личить", "Хах... Та Оля Полякова порівняно з вами жалюгідна копія😂", "Леся Ви все більше схожі зовні на Монро.Нічого особистого.Шукайте новий образ.Ви прекрасна актриса і красива дівчина.Удачі Вам!".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.