Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість разом з Позитивом преставили кліп і україномовну пісню "Дим", яка відразу стала хітом. Так, артисти виступили в новинкою на популярному шоу "Голос країни", де вийшли на сцену в дуже відвертих вбранніях. Надя ж виставила трепетне спільне фото з Олексієм, примірявши лише довгий чорний піджак та панчохи з підв'язками.

"🕶🕶", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Люди в чорному відпочивають 😂", "найпрекрасніші😍", "Вау, які небезпечні💔😎", "
Завжди такі незвичайні,але запам'ятовуються образи 🔥😍", "Навіть у звичайному чоловічому піджаку Надя примудряється виглядати дуже елегантно, сексуально і привабливо 😻😻 Як так? 😻", "Які гарні😍 Льоша такий позує,а ти посміхаєшся))", "Надя шикарна❤️".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.