Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговою розтяжкою, задерши ногу якомога вище на пуантах і в боді. Так, артистка зізналася, що їй дуже добре живеться без коментарів, а от прихильників чомусь порівняла зі сміттям за вікном.

"Якщо ми не будемо звертати увагу на випади злостивців, на нікчемність зрадників, яким ми довіряли.... І якщо не впускати в серце образи, злість, заздрість, гнів.., зберігаючи в душі світло, доброту, прощення, щирість, вміння радіти кожному моменту життя.., то бруд ніколи до нас не прилипне і буде залишатися позаду..Як сміття за вікном... Як же добре без коментів!😂 Любіть і бережіть коханих.❤️", - поділилася емоціями Волочкова. Варто відзначити, що хитрій балерині частенько буває нудно, після чого вона знову відриває коментарі під скандальними фото та дозволяє недоброзичливцям писати їй гидоти. Втім, хейтери у артистки з'явилися не просто так: вона нерідко принижувала людей, любить поскандалити і розвести навколо себе плітки, а її голі витівки на Мальдівах і шпагати де тільки можна складно назвати адекватними.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.