Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася серією знімків, на яких зображені її кращі концертні костюми. Так, артистка поділилася емоціями від недавнього виступу в Миколаєві, в черговий раз вразивши Україну яскравим шоу "Королева ночі".

"Стільки любові в залі... Дякую, #Николаевза неймовірно теплий прийом! 😘 Місяць тому ми вирушили в тур, і вже 16 000 глядачів побачили наше шоу "Королева Ночі"! Сьогодні - Сєвєродонецьк! До зустрічі ввечері 🔥 ", - подякувала шанувальникам Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Олю який від вас йде позитив , яка енергетика!!!!", "Оля, ви, справжня королева.👏👏👏👏👏👏👏🔥🔥🔥🔥❤️", "Ви просто супер 💞💞", "Ви супер!!!🔥🔥🔥🤩🤩🤩".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.