15 квітня свій ювілей відсвяткувала легендарна співачка Алла Пугачова. Примадонні виповнилося 70 років. А 17 квітня відбудеться великий концерт Примадонни, приурочений до її ювілею.

У залі її підтримували друзі та колеги, а у фіналі вечора на сцену вийшли родичі Примадонни, включаючи чоловіка і маленьких Гаррі й Лізу. Зі сцени прозвучали не тільки добре знайомі хіти, але ще й нові композиції, які артистка спеціально приготувала до заходу. Квитки були розкуплені ще задовго до самого концерту, а серед гостей вечора виявилися не тільки родичі Примадонни, але і її колеги.

У мережі з'явилося чимало фото та відео з ювілейного концерту Примадонни.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пугачова кілька місяців готувалася до шоу. Вона займалася вокалом і опрацьовувала кожен музичний номер. Особливо глядачам запам'яталися костюми Примадонни. Під час одного з номерів вона з'явилася на сцені в пишній червоній спідниці, чорній водолазці і з кумедними хвостиками. Фанати зазначили, що артистка мала щасливий і життєрадісний вигляд.

Нагадаємо, що у мережі опублікували старе фото Алли Пугачової, на якому вона зображена під час відпочинку на запорізькому курорті.

Раніше Знай.uа повідомляв, популярний співак, екс-соліст групи "Чай вдвоем" Стас Костюшкін набив тату на честь ювілею Примадонни.

Також Знай.uа писав, Світлана Лобода виклала у мережу спільне фото зі своєю дочкою, а також Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним.